Stephanie

Stephanie

Rene

René

groepsfoto

Team Petito

petito-noordwijk-32

ONTBIJT | KOFFIE | LUNCH | BORREL

Petito is sinds september 2017 gevestigd in de Hoofdstraat van Noordwijk. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00. Voor een heerlijke start van de dag, een goede kop koffie, een verrassende lunch of om de dag af te sluiten met een borrel. Honden zijn ook van harte welkom bij Petito!

petito-12

GENIET VAN ONZE PETITO'S

Kent u dat? Dat u tijdens de lunch maar niet kan kiezen welk belegd broodje u wilt. Zo veel keus! Bij lunchroom Petito is dat geen probleem meer. Petito's zijn namelijk kleine broodjes. U kunt zelf mixen en matchen afhankelijk van hoeveel trek u heeft. Liever een groot broodje, dan hebben wij nu ook een Petito XL! Het lunchdilemma is dus voorgoed verleden tijd!

petito-noordwijk-33

WARME HUISELIJKE SFEER

Wij geloven niet dat het genieten van onze gerechten stopt bij kwalitatief eten. Daarom zorgen wij voor een warme en huiselijke sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Een ultieme plek voor vrienden, familie en collega's. Voor een goed boek, een gezelschapsspel of een borrel. En kinderen kunnen zich in onze speelhoek vermaken.

petito-noordwijk-34

FEESTEN EN PARTIJEN

Iets te vieren? Onze lunchroom is 's avonds af te huren voor feesten en partijen. Bij ons ervaart u de huiselijke warme sfeer zoals u die thuis gewend ben, maar zonder de zorgen die komen kijken bij het organiseren van feesten en partijen. Onze services is eindeloos. Wij horen graag wat uw wensen zijn!